понеделник, 24 януари 2011 г.

Сладки лигавничета

Вкусното френско мини кексче наречено мадлен, тук се е превърнало в забавно бебешко лигавниче.
Весели и атрактивни, тези тематични кексчета радват и малки и големи. И не на последно място те очароват с вкусна мека текстура и приятен портокалов аромат.


Сладкишче с биберон

Нежно и сочно брауни сладкишче с парченца пресен плод според сезона. Те могат да се превърнат в чудесно допълнение към бебешкото парти с този тематичен сладък биберон.

Рисувани сладки

Шарени, весели, забавни и много атрактивни за малки и големи. Идеални са да направят всеки празник още по-весел.

За Коледа



За Великден



За Свети Валентин


За бебешко парти


/извинявам се за не много доброто качество на последните две снимки/


Не на последно място тези дребни сладки са и много вкусни. Вариантите са:
- хрупкави бадемови
- меки и топящи се в устата с шам фъстък
- медени с безброй ароматни подправки
- джинджифилови

Тарталетени кошнички

Светът е шарен и вкусен, каквито са и чудните плодови кошнички с хрупкава коричка, пропита с нежен шоколад и пухкав крем с ванилов аромат.


Те несъмнено са колоритно въплъщение на природното многообразие и истинска наслада за сетивата!

Сладки закачки

Закачки дребни
за всеки празник потребни,
радват малки и големи
от вкуса им всички са пленени!

С пълнежа от локум Ежко ще Ви изненада,
а кошничките с орехи се хапват с наслада.


Резенче диня през всеки сезон
и радост за сетивата с нежен макарон!

Мъфини Гъбки

За детски празник, за Баба Марта или просто за подслаждане, тези мъфини от детските книжки радват окото и доставят наслада с всяка хапка. Те са пухкави и меки, пропити са с нежен крем, а в сърцевината си крият цяла дива ягодка.


Мъфини Животинки

Атрактивни и много забавни - тези мъфини са в състояние да направят всеки празник по-весел. Не е за подценяване и вкуса на лъвчето, тигърчето, маймунката и зебричката, а именно пухкаво и сочно бананово кексче с пълнеж от течен шоколад и нежен аромат.




Бебешки торти

Мини тортички с бебешки изображения, които са в състояние да очароват всеки. Във вътрешността си те крият какаови платки, бананов крем и бял шоколад.




Торта Бебешка количка

За бебешко парти, за посрещане на новороденото мъниче, за погача или кръщене, тази тематична тортичка ще създаде празнично настроение и ще зарадва сетивата с вкусовите си качества - кестенови платки, пропити с нежен кестенов крем.

Торта Принцеса 2

За детски празник, за допълнение към празничната Коледна трапеза или просто ей така - тази принцеса ще очарова всеки с външния си вид и вкуса на пухкав панеттоне блат и нежен Маскарпоне крем - неустоима комбинация.

Торта Принцеса

Ефектна и красива, тя ще зарадва всяка малка принцеска. Освен приказна, тя е и много вкусна - нежни пухкави бишкотки, шоколадови платки, целувки, нежен млечен крем, парченца ароматен шоколад и цели лешници.

Торта Калинки

Весела и създаваща настроение с или без повод, тази торта ще очарова всеки с вкусовите си качества. Тя съчетава в себе си неустоимата комбинация от черен шоколад и портокалов крем, обвити от нежни какаови платки.



Торта Влакче

Пуф-паф, пуф-паф, пуф-паф......., с пълна пара влакчето ще пропътува пътя до дома на всяко мъничко дете, за да го зарадва, но и за да му предложи вкусната комбинация от какаови платки, нежен тиквен крем с подправки и течен шоколад.

Торта Пате

Несъмнено този симпатичен, сладичък Патаран ще очарова всеки малчуган.

Торта Матрьошка

Атрактивна за малки и големи, тази торта Матрьошка не крие в себе си още една, а предлага вити пандишпанови платки, нежен млечен крем, сушени боровинки и орехови ядки.


Торта Бебето

Съчетание на вкусове и бебешки детайли.
Първият етаж е превърнат в "простор" за бебешките дрешки, а във вътрешността си предлага вкусното съчетание на вити какаови платки с нежен Маскарпоне крем и цели черешки.
Късметлийският символ Детелината пък е комбинация от пухкави медени платки, нежен млечен крем и сладко от грозде.
Естествено, съществува възможността и за обособяването на две отделни тортички.

Торта с Жабка

Тази сладка и симпатична жабка се усмихва от върха на неверояно вкусната торта, която е съчетание на пухкави ванилови платки с шам фъстък, нежен Маскарпоне крем, фино ягодово желе и цели ягодки.


Торта Лебеди

Торта, невероятно богата откъм съставки - еклеров и целувчен блат се редуват, а между тях се крият сметана, крем и малинов конфитюр - така че всеки би открил в нея свой любим вкус.

Торта Слънчоглед

Семпла и стилна торта за всякакъв повод.

"Слънчогледът" е вкусна комбинация от ръчно точени медени кори, нежен млечен крем и дъх на лимон.

Торта с Мечо Пух

Симпатичният чаровник се усмихва весело от тази семпла и вкусна торта, която съчетава в себи си медени платки, нежен млечен крем и сладко от грозде.



Торта Заек

Атрактивна и вкусна торта, която ще зарадва всяко дете или ще се впише идеално на Великденската трапеза.


Има възможност за оформянето на мини тортички или голяма.